Vredestein lanceert Apollo truckbanden

Apollo Vredestein introduceert tijdens de transportvakbeurs Transport Compleet afgelopen september een nieuwe range truckbanden onder de naam Apollo.

Test truckbanden

‘’Deze nieuwe banden hebben naar eigen zeggen alle kenmerken van een premium merk, behalve een premium prijs’’, zegt Benoît Rivallant.  Hierdoor kunnen de nieuwe banden uitstekend concurreren met andere Europese premium merken aldus Rivallant, Hoofd Product Management Commercial Vehicles bij Apollo Tyres. De nieuwe Apollo truckbanden zijn door grote transportbedrijven over ruim 300 miljoen kilometer getest, overal in Europa. Ruim 85 procent van de transportbedrijven die de Apollo banden uitvoering hebben getest, gebruikt ze nog steeds. Uit de test bleek dat de truckbanden een uitstekende kilometrage en voortreffelijke wegligging hebben.

Duurzaamheid

Volgens Benoît Rivallant zijn de Apollo truckbanden extreem duurzaam. Om deze reden is besloten om de banden een naam te geven die begint met ENDU, wat staat voor endurance en duurzaamheid.

De banden worden door Apollo voorzien van vijf jaar garantie voor eventuele fabricagefouten en een terugkoopgarantie voor het karkas, de banden kunnen worden voorzien van een compleet nieuw loopvlak.

Wat kan Mijnheer Truck Banden voor u betekenen?

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor bijvoorbeeld het leveren van velgen en slotbouten? Hiermee willen wij onze klanten meer bieden dan alleen banden. Dit doen wij onder andere middels persoonlijk contact en aandacht maar ook dat wij een snelle service kunnen bieden op het gebied van levering. Wij kunnen namelijk snel leveren uit eigen voorraad middels onze 24-uurs service of per bodedienst.

Neem contact met ons op

U kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)620 363 456.
Of vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!


Informatie aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.