Uitstekende service en onderhoud!

Strandt u als klant van Mijnheer Truck Banden met één van onze producten? Geen nood!
Wij hanteren een uitstekende service en onderhoud. Bij eventuele productproblemen is ons doel om te allen tijde oplossingsgericht hiermee om te gaan.
Bij pech staan wij graag garant en dragen wij zorg voor de afhandeling van uw pechgeval.

Pechservice verlenen

Wanneer u met pech met uw banden langs de kant van de weg komt te staan met uw vrachtwagen, touringcar of kipper kunnen wij u pechservice verlenen. Dit houdt in dat wij garant staan voor de te vervangen banden. Uiteraard verlenen wij deze pechservice ook in het buitenland!

Onderhoud laten plegen

Optrekken, uitwijken en remmen zijn krachten die de banden moeten opvangen. Daarnaast heeft onder andere de bandenspanning invloed op het rijgedrag, slijtage en het brandstofverbruik. Onderhoud laten plegen aan uw voertuig, zoals de banden en remmen, is van groot belang. Doe dit vooral ook tijdig om achterstallig onderhoud te voorkomen en daarmee gevaarlijke situaties!

Voorkom bandgerelateerde incidenten

Als transportbedrijf heeft u te maken met verschillende factoren met betrekking tot de truckbanden, zoals stilstand, bandprestaties en gedrag van de chauffeurs. Met Goodyear TPMS voorkomt u bandgerelateerde incidenten. Dit is een nieuwe technologie waarbij sensoren op de velgen worden gemonteerd zodat een on-board router en GPS alles kunnen meten. Voor meer informatie over de Goodyear TPMS download u de brochure.

Download brochure

Meer dan banden

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor bijvoorbeeld het leveren van velgen en slotbouten? Hiermee willen wij onze klanten meer bieden dan alleen banden. Dit doen wij onder andere middels persoonlijk contact en aandacht maar ook dat wij een snelle service kunnen bieden op het gebied van levering. Wij kunnen namelijk snel leveren uit eigen voorraad middels onze 24-uurs service of per bodedienst.

Advies vinden wij een belangrijke service en dienst om te leveren. De juiste profieldiepte of bandenmaat en uiteraard type band in combinatie met de sector waarin uw voertuig werkzaamheden verricht maakt het tot lastig kiezen. Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij daarnaast ook gedegen kennis zodat wij u kunnen adviseren in de juiste bandenkeuze!

Neem contact met ons op

U kunt ons telefonisch bereiken op +31(0)620 363 456. Of vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Informatie aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.