Dé groothandel in vrachtwagenbanden

Mijnheer Truck Banden is internationaal dé specialist en groothandel in vrachtwagenbanden van de gerenommeerde merken zoals Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Kelly, Bridgestone, Firestone, Michelin, Continental, Hankook en vele overige vrachtwagenbanden merken. Met ruim 40 jaar ervaring in vrachtwagenbanden kunnen wij u voorzien van een gedegen advies maar willen u bovenal de juiste band leveren voor ieder type transport en toepassing. Doordat u rechtstreeks bij ons uw banden kunt bestellen hanteren wij scherpe prijzen!

Vrachtwagenbanden uit voorraad leverbaar

Vanuit onze warehouse kunnen wij elk gewenste vrachtwagenband direct uit voorraad leveren, middels bodedienst of met onze 24-uurs service.
Daarnaast adviseren wij u graag welke band geschikt is voor welke wijze van transport, te denken aan;

Een juiste vrachtwagenband zorgt namelijk voor minder brandstofverbruik, minder slijtage, een veiliger en efficiëntere wijze van transport en is daarmee vooral kostenbesparend!

Diverse soorten banden

Wij staan bekend als leverancier van vrachtwagenbanden maar kunnen u ook voorzien van banden voor een touringcar, streekbus, trailer, kipper en landbouw- en grondverzetvoertuigen.

Internationaal snel geleverd

Ook internationaal kunnen wij als groothandel van vrachtwagenbanden en truck-en trailerbanden u snel voorzien. Of u nu een kleine zelfstandige bent of inkoper van een groot transportbedrijf, wij bedienen u graag! Wij zijn altijd oplossingsgericht en nemen plaats op uw stoel om u te kunnen voorzien van de juiste banden. Ook bij eventuele productproblemen staan wij daar waar mogelijk garant en zorgen wij voor de afhandeling hiervan.

Meer informatie of een afspraak maken

Wilt u meer informatie betreft het leveren van vrachtwagenbanden? Graag maken wij een afspraak met u om u goed te adviseren bij de aanschaf van nieuwe banden.

U kunt telefonisch een afspraak met ons maken middels 06 203 634 56 of vul het contactformulier zo compleet mogelijk in. Wij nemen vervolgens contact met u op om op een passend tijdstip bij u langs te komen voor een afspraak.

Informatie aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.