Banden voor stedelijk vervoer

Duurzaamheid, comfort en veiligheid zijn belangrijke eisen voor vrachtwagenbanden en trailerbanden die worden toegepast bij stedelijk vervoer. Door de toenemende online verkopen, bevoorraadden circa 250.000 vrachtwagens elke dag in Nederland onder andere de detailhandel, horeca en postverwerkingsbedrijven. Ook personenvervoer, zoals touringcars en streekvervoer, neemt in grote mate toe. Het is dan van groot belang om voor dit type transport de juiste band toe te passen.

Prestaties van de banden

De vele starts en stops vragen veel van het loopvlak en de rubberkwaliteit van een vrachtwagenband. Continuïteit is een vereiste binnen stedelijk vervoer. Wanneer een streekbus of vrachtwagen stilstaat, kost dit immers geld. Bij de aanschaf van nieuwe banden dient dan ook goed gekeken te worden naar de prestaties hiervan. Wat is de gemiddelde levensduur? Welke invloed hebben de banden op het brandstofverbruik. Zijn de banden geschikt voor alle type weersomstandigheden? Dit zijn belangrijke vragen die u bij uzelf maar ook aan uw bandenspecialist dient te vragen bij de vervanging of aanschaf van vrachtwagenbanden voor stedelijk vervoer. Mijnheer Truck Banden adviseert u graag hierin. Enkele merken die wij in ons assortiment zijn;

Informatie opvragen of afspraak maken

Bent u niet tevreden met de huidige vrachtwagenbanden die toegepast zijn op uw wagenpark? Wilt u graag meer informatie over de type banden die wij kunnen leveren voor onder andere stedelijk vervoer? Of wilt u een afspraak maken met Mijnheer Truck Banden om de mogelijkheden te bespreken voor het leveren en monteren van vrachtwagenbanden?

Graag maken wij een afspraak met u om de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek toe te lichten. Uiteraard is het mogelijk dat wij hiervoor bij u op locatie komen. Een afspraak maken kan middels tel. +31(0) 620 363 456 of door onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Informatie aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.