De juiste banden voor regionaal transport

Met de groei van webshops en online verkopen zal het regionale transport alleen maar toenemen. Regelmatig optrekken, afremmen en stoppen heeft veel invloed op de banden van een vrachtwagen. Vandaar dat voor regionaal transport andere vrachtwagenbanden geschikt zijn dan voor internationaal transport. Bij Mijnheer Truck Banden bent u aan het juiste adres voor advies, levering, service en onderhoud van diverse soorten vrachtwagenbanden.

Assortiment vrachtwagenbanden

Welke banden voor uw vrachtwagen geschikt zijn is afhankelijk van diverse factoren zoals het aantal kilometers wat afgelegd wordt, de hoeveelheid start en stops (optrekken en remmen), type transport en wegdekomstandigheden. Het is wel belangrijke om deze factoren in acht te nemen bij de aanschaf van nieuwe vrachtwagenbanden. Onjuiste vrachtwagenbanden toepassen kan een negatieve invloed hebben op onder andere slijtage van de banden, brandstofverbruik en zelfs het defect raken van mechanische onderdelen van de vrachtwagen.

Kijk eens op onze pagina Merken voor een overzicht van ons aanbod vrachtwagenbanden.

Onze merken

Vraag een offerte aan

Wilt u graag weten wij wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van levering, montage of service van vrachtwagenbanden voor regionaal transport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op middels +31(0) 620 363 456 of vul onderstaand formulier in.

Graag maken wij een afspraak met u om bij u op locatie te komen om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden door te nemen.

Informatie aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.