Banden voor bouw- en civiele transport

De banden voor vervoersmiddelen, werktuigen en machines die gebruikt worden in de bouw- en civiele sector, zoals wielladers en knikdumpers, krijgen veel te verduren. Ook de ondergrond waarop deze machines moeten functioneren kan zeer uitlopend zijn. Om veilig en efficiënt te kunnen werken in de bouw- en civiele sector is de toepassing van een geschikte band erg belangrijk. Mijnheer Truck Banden adviseert u graag hierin.

De toepassing en ondergrond

Om een radiaal- of biasband aan te schaffen dient u niet alleen rekening te houden met de bandenmaat en/of velgenmaat. Ook met de toepassing en de ondergrond bij het gebruik van de machines dient u rekening te houden bij de aanschaf van de banden. Een zware en rotsachtige ondergrond kan de band namelijk zwaar belasten en zelfs beschadigen wanneer deze hiervoor niet geschikt is. De band dient vaak een extra diep loopvlak te bevatten wat zorgt voor goede tractie en stabiliteit. Dikke wangen zorgen voor extra bescherming tegen insnijdingen.

De Goodyear OMNITRAC banden zijn aan te bevelen voor deze sector. Wij bieden voor onze klanten gratis garantie zodat u wordt verzekerd van de beste kwaliteit. Download de brochure voor meer informatie.

Download brochure

Ons assortiment banden

Welke banden voor uw machines en voertuigen geschikt zijn is dus voornamelijk afhankelijk van de toepassing en de ondergrond. Wij hebben een groot en breed assortiment banden speciaal geschikt voor de bouw- en civiele sector. Kijk ook eens op onze pagina Merken voor een overzicht van ons aanbod.

Onze merken

Adviesgesprek aanvragen

Mijnheer Truck Banden is de internationale specialist in onder andere het leveren en monteren van banden voor de bouw- en civiele sector. Graag bespreken wij in een persoonlijk gesprek bij u op locatie de mogelijkheden. Ook voor het maken van een offerte voor u op maat hebben wij specifieke informatie van u nodig.

U kunt telefonisch een afspraak met ons maken middels tel. +31(0) 620 363 456 of vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Informatie aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.