Leverancier in banden voor diverse sectoren

Mijnheer Truck Banden staat bekend als allround leverancier van banden voor voertuigen in diverse sectoren, waaronder internationaal transport, regionaal transport, touringcars en bouw en civiel. Hierin leveren wij niet alleen vrachtwagenbanden maar ook banden voor bijvoorbeeld trailers, trucks en bussen.

Banden voor internationaal transport

Vrachtwagens welke ingezet worden voor internationaal transport moeten banden bevatten die hiervoor speciaal ontwikkeld zijn. De banden moeten namelijk een uitstekende kilometerprestatie hebben, een lage rolweerstand en een lange levensduur. Uiteraard is een laag brandstofverbruik en een maximum aan comfort ook van essentieel belang. Graag informeren wij u welke banden wij kunnen leveren voor internationaal transport.

Banden voor regionaal transport

Onder regionaal transport verstaan wij afstanden tussen 50 km tot 400 km. De banden die wij leveren voor deze sector moeten een goed kilometer rendement hebben en ervoor zorgen dat het brandstofverbruik laag is. Voor stads- en distributieverkeer is het wijs om banden te gebruiken die extra wangbescherming bevatten. Deze toevoeging op vrachtwagenbanden vermindert namelijk slijtage door stoepranden.

Sector Bouw & Civiel

In de bouw en civiele sector worden vaak trucks gebruikt met twee sturende assen, zoals zandauto’s. De banden die wij hiervoor leveren hebben doorgaans een robuust profiel dat bestand is tegen onder andere inrijdingen. Welk type band u het beste kunt toepassen is ook afhankelijk van de ondergrond waar het voertuig op rijd en wat de belasting is in kilo’s. Wij adviseren u hierin graag.

Touringcar banden voor stedelijk transport

Touringcars kunnen nationaal en internationaal ingezet worden. Feit is dat er lange afstanden worden gereden. Banden met een laag brandstofverbruik en een maximum aan comfort raden wij dan ook aan voor dit vervoersmiddel. In ons magazijn hebben wij een groot assortiment banden voor touringcars.

Adviesgesprek of offerte aanvragen

Zoals u hierboven kunt lezen, zijn wij de internationale specialist in verschillende banden voor diverse sectoren. Wilt u graag een adviesgesprek of een offerte op maat van de banden die wij kunnen leveren? U kunt telefonisch een afspraak maken met;

Peter Mijnheer: +31(0) 620 363 456

Piet Mijnheer: +31(0) 653 841 052

Of vul het formulier zo volledig mogelijk in zodat wij contact met u kunnen opnemen. Wij komen graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Op de pagina Merken kunt u lezen welke merken banden wij onder andere kunnen leveren.

Informatie aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.