Over ons

Piet Mijnheer is ruim 40 jaar geleden met Mijnheer Truck Banden gestart als regionale leverancier. Zoon Peter Mijnheer is er in de tussentijd bijgekomen en samen zijn ze nu als professioneel familiebedrijf internationaal actief in voornamelijk vrachtwagenbanden.

Groothandel in vrachtwagenbanden

Mijnheer Truck Banden levert als groothandel vanuit eigen voorraad banden van de volgende populaire merken zoals Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Kelly, Bridgestone, Firestone, Michelin, Hankook, Continental en overige merken. Voor diverse sectoren wordt uit onze eigen warehouse de banden geleverd per 24-uurs service of verstuurd per bodedienst. Om u als klant zo snel maar vooral optimaal te kunnen bedienen.

Advies bij u op locatie

Naast groothandel in vrachtwagenbanden zijn wij tevens uw partner als leverancier en adviseur. Wij adviseren u graag in de juiste bandenmaat of profieldiepte, welk patroon geschikt is voor welke toepassing, het draagvermogen en welke band geschikt is in afstemming met het type voertuig zoals touringcar, kipper of vrachtwagen.

Mijnheer Truck Banden staat voor;

  • Stipte en snelle levering
  • Ruime keuze
  • Scherpe prijzen
  • Gedegen vakkennis
  • Ruime ervaring
  • Betrouwbaarheid
  • Bereikbaarheid

Ook na levering staan wij tot uw dienst

Wij willen graag die extra stappen voor u maken om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wanneer u problemen ervaart met de door ons geleverde banden van wel merk dan ook, dan zijn wij altijd oplossingsgericht! Graag vragen wij van u om direct bij constatering contact met ons op te nemen.

Hoe u ons kunt bereiken

Ons kantoor houden wij in Hoogeveen maar wij staan graag voor de uitstekende service die wij bieden en komen graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie over onze werkwijze, het maken van een afspraak of een offerte op maat, kunt u ons telefonisch contact met ons opnemen middels 06 203 634 56. Uiteraard kunt u uw vraag ook via het contactformulier bij ons achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Peter Mijnheer
+ 31 (0) 620 36 34 56
petermijnheer@mijnheertruckbanden.nl

Piet Mijnheer
+31 (0) 653 841 052
info@mijnheertruckbanden.nl

Informatie aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.