Start bouw Goodyear innovatiecentrum

De voorbereidingen ten aanzien van de bouw van het Global Innovation Center van bandenproducent Goodyear zijn gestart. Onlangs is de nieuwe testfaciliteit op de campus in Luxemburg al feestelijk geopend en met het innovatiecentrum, wat medio 2020 gereed zal zijn, is dit een volgende grote stap naar de realisatie van Luxembourg Automotive Campus.

Samenwerking met diverse partners

Goodyear is een nauwe samenwerking van maar liefst 30 jaar aangegaan met AG Real Estate en Félix Giorgetti. Deze unieke samenwerking zorgt ervoor dat het design, het bouwen en financieren én het onderhouden van de campus op een zo efficiënt mogelijke wijze zal verlopen. Het plan is dat in 2020 het gehele complex in Luxemburg van Goodyear gereed en operationeel zal zijn.

Extra werkgelegenheid

Met de komst van Goodyear op het Luxembourg Automotive Campus wordt er in totaal voor ruim 1.100 personen extra werkgelegenheid gecreëerd. Met niet alleen een innovatiecentrum, maar ook testfaciliteiten, een distributiecentrum en diverse laboratoria zal er in 2020 onder andere wetenschappers en technici werkzaam zijn om Goodyear en haar producten en diensten te helpen verder te ontwikkelen.

Internationale leverancier Goodyear vrachtwagenbanden

Mijnheer Truck Banden is internationale leverancier van Goodyear vrachtwagenbanden. Met de komst van dit innovatiecentrum in de Benelux kunnen wij u nog beter bedienen stuuras-, trekas- en trailerbanden van Goodyear.
Wilt u meer weten of graag een afspraak maken? Wij zijn te bereiken via telefoonnummer +31(0) 620 363 456 of raadpleeg de Contactpagina.

Lees ook;

Nieuwe testfaciliteit voor Goodyear bandenNaar overzicht