Nieuwe afdeling Goodyear voor fleetbeheeroplossingen

Eind 2016 heeft Goodyear een nieuwe afdeling geopend die het mogelijk maakt om onder andere bandgerelateerde problemen op te lossen nog voordat ze zich voordoen. Daarnaast wordt er geregistreerd hoe efficiënt er gereden wordt om en worden deze gegevens verzonden en opgeslagen. Met de zogeheten Goodyear Proactive Solutions afdeling worden de volgende nieuwe diensten aangeboden;

  • TPMS
  • Drive Over Reader
  • Track & Trace
  • Driver Behavior

In een snel veranderende economie kost tijd geld en dient er efficiënt met transport en de vrachtwagens te worden omgegaan. Goodyear Proactive Solutions is een welkome ondersteuning voor wagenparkbeheerders en inmiddels beschikbaar in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Zwitserland, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Proactive Tire

Dé oplossing voor het signaleren van onder andere de bandenspanning, profieldiepte en temperatuur om vervolgens het onderhoud hiervoor tijdig in te plannen ten behoeve van optimale bandprestatie.

Proactive Fleet

Dit programma zorgt ervoor dat de veiligheid verhoogd wordt en de rijtijden en het brandstofverbruik gereduceerd wordt.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten wat Goodyear Proactive Solutions voor uw fleetbeheer kan betekenen? Neem dan contact met ons op.


Lees ook;

Start bouw Goodyear innovatiecentrumNaar overzicht