Goodyear vrachtwagenbanden

Mijnheer Truck Banden is officieel groothandel in Goodyear vrachtwagenbanden. Bij ons kunt u terecht voor on-road vrachtwagenbanden, gemengd gebruik vrachtwagenbanden, off-road vrachtwagenbanden, winterbanden en banden voor touringcars. Ons assortiment Goodyear vrachtwagenbanden bestaat uit onder andere;

  • GOODYEAR FUELMAX S, D and T
  • GOODYEAR KMAX S, D and T
  • GOODYEAR MARATHON COACH HL
  • GOODYEAR OMNITRAC MSS, MSD and MST
  • GOODYEAR ULTRA GRIP MAX S, MAX D, MAX T, COACH

Het merk Goodyear

Wist u dat het merk Goodyear als bestaat sinds 1898? En dat innovatie op het gebied van technologie en productprestaties centraal staan bij deze producent en leverancier? Al vele jaren worden door dit bedrijf top kwaliteit vrachtwagenbanden geproduceerd om transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Mijnheer Truck Banden is dan ook trotse groothandel en leverancier van Goodyear vrachtwagenbanden!

Kijk ook eens bij onze andere merken.

Overzicht merken

Goodyear stuuras-, trekas- en trailerbanden voor vrachtwagen

Het merk Goodyear heeft diverse varianten vrachtwagenbanden in het assortiment opgenomen, speciaal geproduceerd voor de stuuras, trekas en trailer. Wij als groothandel kunnen u hierdoor voorzien van elk type gewenste vrachtwagenband.

NIEUW: Goodyear FuelMax GEN-2 en KMAX GEN-2

Goodyear heeft twee nieuwe bandengamma’s geïntroduceerd: FuelMax GEN-2 en KMAX GEN-2.

De FuelMax GEN-2 bandengamma is ontwikkeld voor langeafstandstransport. Een ideale keuze voor vloten die op zoek zijn naar een evenwichtige band voor lange afstanden. Ook beschikken de FuelMax GEN-2 banden over het sneeuwvloksymbool. Dit betekent dat ze conform de Europese winterbandenwetgeving zijn.

Download brochure FuelMax GEN-2

Voor het regionaal transport is de KMAX GEN-2 bandengamma ontwikkeld. Met een uitmuntende levensduur en een betere tractie zijn deze banden opgewassen tegen alle omstandigheden die men op de weg kan tegenkomen.

Download brochure KMAX GEN-2


Om uw vrachtwagen te voorzien van de juiste Goodyear banden adviseren wij u uiteraard graag. Wij komen bij u op locatie om samen met u te bepalen welk type Goodyear vrachtwagenbanden geschikt zijn voor uw wagenpark. Veelal leveren wij vrachtwagenbanden uit eigen voorraad. Vanuit onze warehouse leveren wij middels 24-uurs service of uw order wordt bezorgt middels bodedienst.
Zo kunt u snel weer veilig op weg!

Afspraak maken voor een adviesgesprek

Wij nemen graag de tijd voor u om u te voorzien van een gedegen advies op het gebied van onder andere stuuras-, treksas-, en trailerbanden van het merk Goodyear. Dit doen wij in een persoonlijk gesprek, wanneer het u uitkomt met u bij u op locatie. Wilt u graag een afspraak maken? Wij zijn telefonisch te bereiken middels 06 20 363 456 of vul onderstaand formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Informatie aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.