Fulda vrachtwagenbanden

De vrachtwagenbanden van het merk Fulda worden onderworpen aan diverse strenge testprocedures voordat deze op de markt worden gebracht voor verkoop. Enkele prestatiecriteria waaraan Fulda banden moeten voldoen zijn een goede stabiliteit bij hoge snelheden, grip in bochten en handling op zowel een nat als een droog wegdek. Wij van Mijnheer Truck Banden hechten enorm veel waarde aan deze eisen ten aanzien van vrachtwagenbanden en zijn daarom trotse leverancier van het Fulda banden.

Assortiment Fulda banden

Als groothandel van onder andere Fulda banden hebben wij diverse uitvoeringen vrachtwagen- en trailerbanden in ons assortiment. Hieronder treft u een kleine selectie.

Fulda stuur- en trekasbanden voor regionaal en internationaal transport

  • Fulda Ecocontrol 2+ 3PSF
  • Fulda Ecoforce 2+ 3PSF

Fulda trailerbanden voor regionaal en internationaal transport

  • Fulda Ecotonn2 HL M+S

Fulda trailerband gemengd gebruik, on- en offroad

  • Fulda Variotonn M+S

Fulda winterbanden

  • Fulda Wintercontrol 3PSF
  • Fulda Winterforce 3PSF

Brochure Fulda vrachtwagenbanden

Download de nieuwste brochure van Fulda met alle typen vrachtwagenbanden en toepassingen.

Download Fulda brochure

Snelle levering Fulda vrachtwagenbanden

Wist u dat wij middels onze 24-uurs service of bodedienst uw nieuwe Fulda vrachtwagenbanden snel kunnen leveren? Vanuit onze warehouse kunnen wij diverse vrachtwagenbanden namelijk uit voorraad leveren.

Ook na levering van uw Fulda banden staan wij graag tot uw dienst! Tijdig onderhoud laten plegen aan uw vrachtwagen, en met name de banden, kan onveilige situaties op de weg voorkomen. Mocht u onverhoopt toch met pech langs de kant van de weg komen te staan? Met onze internationale pechservice helpen wij u graag weer op weg!

Lees meer over onze service en onderhoud

Service & Onderhoud

Maak een afspraak met onze adviseurs

Het aanschaffen van de juiste vrachtwagenbanden kan een lastig traject zijn wanneer u niet goed weet waar u rekening mee dient te houden. De adviseurs van Mijnheer Truck Banden hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van onder andere Fulda vrachtwagenbanden. Met deze kennis adviseren wij u graag geheel vrijblijvend. Uiteraard komen wij bij u op locatie om de mogelijkheden op een rijtje te zetten.

U kunt telefonisch een afspraak maken middels +31(0)620 363 456 of vul het formulier hieronder zo compleet mogelijk in zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Informatie aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.