Bandenmerken

Banden kopen van goede kwaliteit

Wist u dat het gebruik van de juiste vrachtwagenbanden zorgt voor minder slijtage en brandstofverbruik, een efficiëntere en vooral veiligere manier van transporteren en hiermee kostenbesparend op lange termijn kan zijn? Het kopen van de meest ideale banden van goede kwaliteit zorgt daarnaast ook voor minder belasting op het milieu én op de financiële lasten binnen uw onderneming!

Advies in verschillende merken

Mijnheer Truck Banden staat niet alleen bekend als groothandel in banden voor groot materieel zoals vrachtwagens, touringcars, trailers en landbouwvoertuigen. Het leveren van de juiste band doen wij door het juiste advies te geven in de verschillende merken. Samen met u bepalen wij welk merk vrachtwagenband u het beste kunt afnemen. En bij de verkoop stopt het voor ons natuurlijk niet!

Service en onderhoud

Ervaart u productproblemen met een specifiek merk vrachtwagenbanden die wij geleverd hebben? Daar waar mogelijk staan wij namelijk garant en zorgen wij voor de afhandeling van uw klacht of probleem zodat u zich alleen druk hoeft te maken om transport!

Afspraak maken of een offerte op maat

Graag maken wij een afspraak met u om bij u op locatie de mogelijkheden te bespreken in de diverse merken vrachtwagenbanden. Wilt u eerst meer informatie over onze werkwijze, de banden die wij kunnen leveren of wilt u een offerte op maat? Maak telefonisch een afspraak met;

Of vul ons contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen om bij u op locatie langs te komen!

Informatie aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.