Goodyear FuelMax Performance bespaart 200.000 liter brandstof

Onlangs heeft Goodyear op de IAA Commercial Vehicles 2018 in Hannover een compleet nieuwe bandenrange gepresenteerd; FuelMax Performance. Deze nieuwe serie met Europees bandenlabel A is zeer brandstofefficiëntie en voldoet daarnaast aan alle vereisten voor de Three Peak Mountain Snow Flake. De Goodyear FuelMax Performance vrachtwagenbanden kan een vervoerder tot wel 200.000 liter brandstof besparen!

FuelMax Performance Goodyear Mijnheer Truck Banden

Betere prestaties, lagere kosten

De nieuwe FuelMax Performance anticiperen op de door de Europese Unie voorgestelde wetten om de CO2-uitstoot van zware vrachtwagens tegen 2025 met 15% te verminderen.

Daarnaast kunnen dankzij deze banden transporteurs hun besparing op brandstofkosten optimaliseren. Ook heeft Goodyear 2 nieuwe Proactive Solutions apps gepresenteerd tijdens de IAA in Hannover. Deze apps geven fleetmanagers en bestuurders nog meer realtime inzicht in de prestaties van de banden.

De combinatie van Goodyear Proactive Solutions en FuelMax Performance banden is cruciaal om de prestaties te maximaliseren en de totale ‘cost of ownership’ en uitstoot terug te dringen.

Vanaf 2019 verwacht bij Mijnheer Truck Banden

De nieuwe Goodyear FuelMax Performance verwachten wij vanaf 2019 op te kunnen nemen in ons assortiment. Enkele uitvoeringen welke wij kunnen leveren zijn;

  • FuelMax Performance S 315/70R22.5
  • FuelMax Performance S 385/55R22.5
  • FuelMax Performance D 315/70R22.5

Wilt u graag advies in Goodyear vrachtwagenbanden? Vanuit onze warehouse kunnen wij diverse banden uit voorraad leveren. Informeer naar de mogelijkheden!

Goodyear groothandel


Informatie aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.