Continental overweegt uitbreiding naar accuss in 2018

Continental ziet, door zijn nauwe banden met de autobranche, voldoende kansen en overweegt om deze reden accu’s voor elektrische auto’s te gaan produceren. Dit heeft topman Elmar Degenhart aangegeven tijdens een interview met vakblad Automobilwoche, dat afgelopen weekend gepubliceerd is. Volgens Degenhart zou de accufabriek een investering nodig hebben van ruim 3 miljard euro. Dit bedrag zou voldoende moeten zijn voor een productiecapaciteit van ruim half miljoen batterijen per jaar. Om de kosten te kunnen dekken gaf Degenhart aan samen te gaan werken met partners.

Geen productie in Duitsland

Volgens de topman is de kans klein dat de fabriek in Duitsland komt te staan, vanwege de hoge energiekosten. Degenhart wijst op concurrenten als LG en Samsung die hun productie uitvoeren in Polen en Hongarije, daar waar energie de helft goedkoper is.

Mijnheer Truck Banden internationaal leverancier Continental vrachtwagenbanden

Vanuit onze eigen warehouse kunnen wij een breed aanbod Continental vrachtwagenbanden leveren middels onze 24-uurs service of per bodedienst, zowel nationaal als internationaal. Mijnheer Truck Banden staat onder andere voor gedegen vakkennis, betrouwbaarheid, scherpe prijzen en een stipte en snelle levering. U kunt rechtstreeks uw Continental vrachtwagenbanden bij ons bestellen of vraag een vrijblijvende offerte aan om u een prijsvoorstel op maat te kunnen bieden.

Om uw wagenpark te voorzien van up to date vrachtwagenbanden gaan wij graag met u om tafel om u te voorzien van een gedegen advies. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Afspraak maken

Overige merken vrachtwagenbanden

Met ruim 40 jaar aan ervaring zijn wij dé specialist in het leveren van diverse merken vrachtwagenbanden. Als internationale en nationale groothandel kunnen wij u voorzien van de juiste banden voor alle weersomstandigheden, type transport en soort wegdek. Veel voorkomende merken die wij op voorraad in ons assortiment hebben, zijn onder andere; GoodyearMichelinDunlop en Fulda.


Informatie aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.