Bandenproducent Bridgestone presenteert nieuwe bandenserie Ecopia H002

Bridgestone presenteerde onlangs op IAA 2018 een nieuwe bandenserie, de Bridgestone Ecopia H002. Voor de stuuras en aangedreven as is de 315/70R22.5 beschikbaar. Voor trailerbanden heeft Bridgestone de 385/55R22.5 in het assortiment. Eind 2018, begin 2019, is de verwachting dat Bridgestone nog een viertal nieuwe varianten presenteert uit deze serie. Deze nieuwe bandenserie zal de TCO, Total Cost of Ownership, van vervoerders omlaag brengen.

Uitstekende prestaties op de weg

De nieuwe Bridgestone bandenserie Ecopia is speciaal ontwikkeld om vrachtwagenbanden zo efficiënt mogelijk te gebruiken gedurende de hele levensduur bij transport voor lange afstanden. Deze nieuwe generatie banden levert namelijk de beste prestaties op het gebied van brandstofefficiëntie en tractie op nat wegdek. Daarnaast voorziet Bridgestone vanaf 2019 standaard op alle banden een RFID-chip. Middels deze chip kunnen wagenparkbeheerders 24 uur per dag beter inzicht krijgen in de prestaties en conditie van de banden.

AAA EU label

De nieuwe Bridgestone Ecopia H002 bevatten het Europese bandenlabel AAA, de hoogste score voor brandstofefficiëntie in combinatie met stuurinrichting, aandrijving en oplegger. Deze eigenschappen zorgen er voor dat een gemiddelde langeafstands vloot een brandstofbesparing geeft van maar liefst € 200.000. Daarnaast zal de CO2 uitstoot met 546 ton per jaar vermindert worden.

Assortiment Mijnheer Truck Banden

Uiteraard hebben wij de nieuwe bandenserie Ecopia H002 opgenomen in ons assortiment vrachtwagenbanden!
Wilt u meer weten over deze nieuwe banden van Bridgestone of wilt u een offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op middels telefoonnummer +31(0) 620 363 456 of raadpleeg de pagina Contact op onze website.

Bridgestone banden


Informatie aanvragen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.