Mijnheer truckbanden

Levering binnnen Europa

handelt in alle belangrijke (A-)merken en natuurlijk ook overige merken

Levering binnen Europa

24 uurs service

24 uurs service

Uit onze ruime voorraad worden uw bestellingen per bodedienst of met 24-uurs service uitgeleverd.

Peter Mijnheer
+31(0) 620 363 456

Peter Mijnheer

Piet Mijnheer
+31(0) 653 841 052

Piet Mijnheer

Truck

banden

Regionaal

transport

Regionaal transport

Voor de combinatie van vele snelwegen en provinciale wegen zij er de regionale vrachtwagenbanden. Veel stops, dus regelmatig optrekken en afremmen. Een regionale vrachtwagenband, die besparende eigenschappen combineert met robuuste duurzaamheid.

Internationaal

transport

Internationaal transport

Voor vrachtwagens die lange afstanden afleggen zijn er speciale banden ontwikkeld. Vrachtwagenbanden met een prima kilometerprestatie, lage rolweerstand en weinig slijtage. Er is sprake van langdurig vervoer over snelwegen met een constante snelheid, minimaal aantal stops, dus weinig optrekken en afremmen.

Bouw & Civiele

transport

Bouw & Civiele transport

Banden die worden gebruikt voor de bouw en civiele werken moeten alle soorten terrein aankunnen. De omstandigheden en de te vervoeren lasten zijn vaak zwaar. De banden moeten sterk zijn en niet snel slijten of kapot gaan. De banden zijn een onmisbare voorwaarde voor het handhaven van de productiviteit.

Stedelijk

vervoer

Stedelijk vervoer

De sector personenvervoer (scholieren, streekvervoer, lang afstand, excursies) moet aan twee belangrijke eisen voldoen: veiligheid en comfort. De banden moeten dus aan beide eisen voldoen. Hierbij is het van groot belang dat de voertuigen voortdurend mobiel blijven.

Laatste

nieuwtjes

Banden-onderhoud_thumb
Banden en onderhoud kunnen tot 56% van de volledige operationele kosten van een voertuig uitmaken. Dit zegt Goodyear op basis van onderzoek door de Road Haulage Association.
Rolweerstand_thumb
65% van de fleetowners kiest voor de prestaties van een band als criterium voor de aankoop van vrachtwagenbanden. De aanbevolen toepassing door de fabrikant werd als minder belangrijk ervaren.
Ecopia_thumb
Bridgestone breidt zijn aanbod vrachtwagenbanden voor (inter)nationaal transport uit met nieuwe maten voor 2015
Michelin_thumb
Michelin werkt samen met Axens, IFPEN (IFP Energies nouvelles) aan de productie van synthetisch rubber met behulp van biomassa. Het project heeft de naam BioButterfly.

banden

brochures

Over

ons

Mijnheer Truck Banden B.V. heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld van regionaal opererend bedrijf tot een internationale groothandel actief op het gebied van vrachtwagenbanden. Een professioneel familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de vrachtwagenbanden.
Onze voorraad bevat vrachtwagenbanden van de meeste bekende merken zoals; Goodyear, Dunlop, Fulda, Michelin, Bridgestone, Firestone, Continental, Pirelli en overige internationale merken. Alle merken direct uit voorraad leverbaar.
Uit onze ruime voorraad worden uw bestellingen per bodedienst of met 24-uurs service uitgeleverd.
Truck banden zijn van groot belang voor het bedrijfsleven. Optrekken, uitwijken en remmen zijn krachten die uw truck banden moeten opvangen. De bandenspanning heeft invloed op het rijgedrag, slijtage en het brandstofverbruik.
Wij adviseren u graag in de bandenmaat, profieldiepte, het patroon, draagvermogen en snelheidsindicatie die afgestemd worden op uw vrachtwagen.
Mijnheer Truck Banden biedt u scherpe prijzen, een zeer ruime keuze en snelle levering.

Bedrijfs

kenmerken

mijnheer truckbanden hoogeveen

Contact

gegevens

Mijnheer Truck Banden B.V. | Lisdodde 14
Postcode NL-7909 | HJ Hoogeveen

Nederlands English Deutsch